Stop domestic violence against women

Als finaliste van de Mrs Netherlands Universe 2017 verkiezing, zet ik mij in voor vrouwen en kinderen die slachtoffer zijn geworden van huiselijk geweld.

Met een overvolle auto heb ik één van de opvangcentra bezocht. Uiterst dankbaar is alle verzamelde kleding, kinderkleding en speelgoed in ontvangst genomen en was de bewondering bij de kindjes groot. Met dit kleine manneke mocht ik op de foto; wat een mooie en bijzondere ervaring.

 

Stel je eens voor…je komt thuis en je partner mishandelt je; geestelijk of lichamelijk. Het is zelfs zo erg, dat je moet vluchten met je kind. Zonder enige spullen kom je terecht in een opvangtehuis, waar je misschien 3 maanden tot een jaar moet verblijven…. Alle gevoel van veiligheid is weg, je voelt je verdrietig, ontheemd, afgewezen, leeg, verscheurd, uitgeput en wanhopig.

 

Ik bezocht vrouwen en kinderen die slachtoffer zijn geworden van huiselijk geweld.
Van buiten zie je misschien niet veel aan deze vrouwen, maar van binnen zijn ze verscheurd. Ik kan mij zo goed voorstellen dat huiselijk geweld alle levensenergie uit deze vrouwen trekt.

Als finalist van de Mrs Netherlands Universe verkiezing, zet ik mij in om deze mensen te helpen en te ondersteunen, die op dit moment geen keuze hebben en niet in hun kracht staan. Vanuit maatschappelijke en menselijke betrokkenheid, ben ik mijn bedrijf in voeding en lifestyle gestart om mensen te ondersteunen in het behalen van hun persoonlijke doelstellingen en het verbeteren van hun levenskwaliteit. Deze drijfveer en betrokkenheid zet ik ook graag in voor vrouwen en kinderen in opvangtehuizen.

 

www.mrsnetherlandsuniverse.nl

#mrsNetherlandsUniverse #finalist #stopdomesticviolenceagainstwomen
#vrijheid #veiligheid #rust #vertrouwen #innerlijkekracht #verbondenheid