Kies bewust

Met gezonde voeding is veel te bereiken. Gezond leven is een gewoonte. Een leefstijl die je jezelf kan aanmeten. Een nieuw eetpatroon is geen dieet, maar een “way of life”: als onderdeel van je dagelijkse leven. Dit kan het verschil maken om te leven in vrijheid, met een blijvend gezond gewicht en energie in overvloed.

Toch is het voor veel mensen moeilijk om hun eetgewoonten te veranderen of aan te passen. Vaak is onwetendheid over gezonde voeding en/of een gebrek aan motivatie de oorzaak. Daarnaast leven we met een volle agenda en gaan soms voorbij aan de verantwoordelijkheid om ons lichaam te onderhouden; het is immers ons enige wérkelijke bezit en dus heel kostbaar!

Hoe vaak heb jij al geprobeerd om iets aan je gezondheid te doen? Stel je het uit? Geef je jezelf allerlei excuses? Misschien heb je veel tijd en energie geïnvesteerd, zonder het gewenste resultaat.
Wat zou het voor jou betekenen om te leven in vrijheid, zonder frustratie, met een blijvend gezond gewicht en energie in overvloed?
Gezonde voeding geeft een boost aan je zelfvertrouwen, je fysieke en mentale gesteldheid en je uithoudingsvermogen. Ik geef dat extra steuntje in de rug om mensen stapsgewijs te begeleiden naar een gezonde lifestyle.

Personal coach

Als food & lifestyle coach help ik jou graag naar een optimale gezondheid. Ik inspireer en motiveer jou tot een positieve verandering in jouw leven, waarbij je lekker in je vel zit, veel energie hebt en vrolijk door het leven gaat.
Omdat ieder mens uniek is, heeft iedereen weer een ander gezondheidsdoel en daarmee andere coaching nodig: een aanpak die afgestemd is op de persoon. Mijn kracht ligt in mijn persoonlijke betrokkenheid en benadering; als food & lifestyle coach focus ik mij samen met jou op het behalen én behouden van jouw gezondheidsdoel.

Coaching aan huis

Ik coach aan huis of op locatie naar keuze; zo kun jij in een voor jou vertrouwde omgeving en met een druk bestaan, toch investeren in je gezondheid. Een investering die een enorme impact kan hebben op jouw leven. Een goede gezondheid is onbetaalbaar en vormt de basis van een gelukkig en ontspannen leven.