“Burner’s Cocktail”: het unieke concept voor werknemers met burn out

De “Burner’s Cocktail” is het unieke concept van PRR Consultancy en biedt zeer effectieve resultaten voor werknemers met burn out (Nederland en België).

In samenwerking met PRR Consultancy, bieden wij dit unieke concept aan om mensen met burn out binnen 7 weken te laten reïntegreren op het werk en zodanig gesterkt te zijn, dat terugval voorkomen kan worden. 

Centraal staan mentale veerkracht, zelfacceptatie, zelfliefde, dankbaarheid, persoonlijke groei en opnieuw leren en mógen voelen.

Een “Burner” (degene met een burn out) overleeft vaak al geruime tijd in het hoofd, waar de demonen en het “moeten” hem/haar aanspreken en zodoende is iemand het contact met zijn/haar lichaam kwijtgeraakt en gaan leven vanuit (destructieve) angst.

Door middel van een serie krachtige, soms speelse, doch doeltreffende oefeningen – verdeeld over 7 weken – dringt de cliënt in korte tijd door tot de kern en onderliggende oorzaak van zijn/haar burn out en leert hij/zij tegelijkertijd weer veiligheid te omarmen en vertrouwen in het leven en eigen lichaam te voelen. De belangrijke stap van hoofd naar hart is hiermee gezet.

Het programma is zodanig ingericht, dat de hersenen een neurologische ontwikkeling doorgaan, waardoor oude patronen worden doorbroken en nieuwe beklijven; dit sterkt de cliënt om (weer) in eigen kracht te gaan staan, de balans en regie in eigen leven te herpakken en behouden en zijn/haar “purpose in life” te (her)ontdekken.
Tot slot ligt de focus op reïntegratie op het werk, het terugkeren in de maatschappij en re-focus naar het gezin/partner/echtgeno(o)te. Het bedrijf waar iemand werkt, krijgt zodanige instructies mee, dat de cliënt beschermd wordt tegen terugval.

In het traject krijgt de cliënt extra ondersteuning aangeboden, o.a. op gebied van voeding (herstellen van de hormoonbalans, verzuring, aanvullen tekorten die ontstaan zijn door langdurige stress).
De kracht en het succes van de “Burner’s Cocktail” is geheel gebaseerd op het samenbrengen van eigen ervaringen – op liefdevolle, doelgerichte, effectieve en gedurfde wijze – om cliënten binnen 7 weken te laten reïntegreren op het werk en zodanig gesterkt te zijn, dat terugval voorkomen kan worden.

NB In Nederland kost een gemiddelde burn out € 60.000,- (in België € 20.000,-)

>>>> Neem contact op voor meer informatie >>>>

✉ info@fionafoodandlifestyle.nl