Meer energie, minder (fibromyalgie)pijn, afgevallen en weer sporten

Ik zag de folder:

Voel je je niet fit? Moe, pijn in je lijf, burn out klachten? Daar was ze…

MIJN HULP.. MIJN KRACHT om weer op te krabbelen dacht ik…

Fiona, een bijzondere powervrouw.. mooi in alle opzichten en verschrikkelijk veel kennis en ervaring, zelf sterk geworden door een burn out. Voor het eerst had ik het gevoel dat iemand mij begreep..

Na mijn eerste afspraak met haar, werd het mij teveel. Zoals ik altijd doe, wilde ik stoppen om zo mijn overzicht te houden. Ik appte haar: “het is teveel, lukt mij echt niet”!

Ze gaf mij de tools om het rustig op te bouwen en het vertrouwen dat ik het kan en het mij gaat lukken.. stap voor stap, in mijn tempo. Ik begon, met een door haar persoonlijk opgesteld voedingspatroon, waarbij ik voor 80% al kon raden wat het zou zijn, maar gek genoeg lukte het mij nooit zelf.

Ze appte mij hoe het ging. Niet zo goed, appte ik dan.. met mijn gevoel en klachten. Ik kreeg meteen een app terug waar ik echt wat mee kon. Vrij snel leerde ik eindelijk naar mijn lichaam luisteren en volgde haar advies. Ze gaf mij mooie adviezen over geschikte voeding en koffie, maar ook mentale adviezen, zoals dankbaar zijn. Waardoor ik gek genoeg ineens de mooie blauwe lucht zag en vogels anders hoorde fluiten. Yoga werd makkelijker, ik was liever voor mezelf. Door Fiona.

IK zou het iedereen cadeau geven; dit gun je ieder persoon!

Ik voel mij na een paar weken fitter, minder pijn in mijn lijf (ik heb sinds een jaar fibromyalgie en was chronisch moe) en ben behoorlijk afgevallen, waardoor ik mijn leuke strakke jurkjes weer aan kan en heel, heel trots ben. Sporten ga ik ook binnenkort weer oppakken.

Ik ben Fiona dankbaar, voor de rest van mijn leven!

J.S., De Meern