Missie

fiona-home-missie-1 Ik ben een groot voorstander van een gezonde leefstijl en een verantwoord voedingspatroon; hierin ligt de belangrijkste sleutel tot kwaliteit van leven en een gevoel van welbevinden.
 

Ervaring

Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk een goede gezondheid is, omdat ik zelf de gevolgen van langdurige stress heb ondervonden en daarmee de enorme impact op mijn leven.
 

Energie

Energie hebben om op te staan, je fit voelen en goed slapen zijn essentieel om te functioneren en lekker in je vel te zitten.
 

Voeding

Volwaardige voeding en voldoende rustmomenten zijn onontbeerlijk voor een goede gezondheid.
 

Leefstijl

Door je leefstijl aan te passen en door onbewerkte, volwaardige nutriënten op te nemen in je dagelijkse voeding, kunnen veel gezondheidsproblemen verholpen én voorkomen worden.
 

Inspireren

Ik wil mensen inspireren en motiveren tot een positieve verandering in hun leven, want een goede gezondheid staat aan de basis van een gelukkig leven.

Wat is volwaardige voeding?

Kom jij ’s ochtends met moeite uit bed? Heb jij vaak last van dips rond 16:00 uur ’s middags? Kom jij uitgeblust thuis van een werkdag? En heb je daarna geen energie meer om nog iets te ondernemen? Door vers en gevarieerd te eten, zorg je voor een goede samenstelling van vitaminen, mineralen, aminozuren, vezels en essentiële vetzuren en behoren deze vermoeidheidsklachten tot de verleden tijd! Volwaardige, onbewerkte voeding... Lees meer >

Wat is orthomoleculaire voeding?

De orthomoleculaire voedingsleer streeft ernaar de lichaamscellen in optimale hoeveelheden te voorzien van de benodigde voedingsstoffen, zodat het lichaam kan functioneren en gezond blijft. Het vernieuwen van cellen, dus een goede celopbouw en celherstel, is noodzakelijk om allerlei ziekten buiten de deur te houden. Het orthomoleculaire voedingspatroon bestaat hoofdzakelijk uit ... Lees meer >

Persoonlijk voedingsadvies

Hoe kun je ervoor zorgen dat je je voedingspatroon gaat aanpassen en hoe zorg je ervoor dat een gezond voedingspatroon blijvend is, als onderdeel van je dagelijks leven? De eerste stap is de bewustwording dat voedsel ons lichaam voedt en niet alleen maar vult. Het aanleren van een nieuw en gezond(er) (eet)gedrag, zorgt voor blijvende resultaten. Verandering hoeft meteen een grote aanpassing te zijn. Met ... Lees meer >

Fiona’s Facebook


Op Facebook kunnen we snel en gemakkelijk berichten delen.
Heb je een vraag voor me of wil je direct geholpen worden? Volg me dan via Facebook en stuur me een bericht.

Contact


Tel.nr. 06 – 50 26 35 08
Wil je weten hoe gezonde voeding in jouw voordeel werkt?
Neem dan contact met mij op. Ik geef je graag succesvolle tips over voeding.

Nieuwsbrief

    Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op deze nieuwsbrief en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.