Wat doe ik

 

 • Food & Vitality Specialist

  • Met een heldere focus adviseer ik mensen op het gebied van voeding en een gezonde(re) lifestyle.
   Een gezonde lifestyle is geen dieet, maar een “way of life”!
 • Burn out & Stressmanagement

  • Ik begeleid mensen met burn out, burn out preventie en stress gerelateerde klachten. Door o.a. het tijdig (h)erkennen van de signalen, kan een burn out voorkomen worden.
 • Public Speaker

  • Lezing: "Burn out: de epidemie van de 21e eeuw"

  Vanuit mijn achtergrond in het bedrijfsleven, als orthomoleculair voedingsdeskundige (HBO) en ervaringsdeskundige in burn out, weet ik hoe belangrijk het is om fysiek, mentaal en emotioneel in balans te zijn om alle uitdagingen van het leven aan te kunnen.

  De prijs die ik voor mijn burn out moest betalen, was het verlies van mijn levenskracht en -energie en de verstoring van vele lichamelijke functies. Daarnaast bracht het hevige financiële, sociale en beroepsmatige gevolgen met zich mee. De impact van een burn out laat ook de partner/omgeving niet onberoerd (Burn out is een toenemend probleem).

  Door aanpassingen in mijn voeding en leefstijl, heb ik mijn leven op de rails gekregen. Het enorme bewustwordingsproces heeft me noodgedwongen helemaal terug naar mijn kern gebracht, maar juist hierdoor heb ik vele inzichten gekregen en ben ik innerlijk een veel rijker persoon geworden. Ik heb een andere mindset en heb rust in mijn hoofd, ik ben dankbaar en geniet van alle, vooral simpele, dingen die ik weer kan.

  Omdat ik zelf zoveel baat heb gehad bij gezonde voeding en het aanpassen van mijn leefstijl, startte ik in 2016 mijn bedrijf in voeding en lifestyle.

  Ik geef lezingen over burn out en voeding en adviseer mensen op het gebied van voeding, beweging, stressreductie, slaap en ontspanning om hen bewust te maken van hun maximale energieniveau en levenskwaliteit. Daarnaast bied ik in samenwerking met PRR Consultancy een uniek concept aan om mensen met burn out binnen 7 weken te laten reïntegreren op het werk en zodanig gesterkt te zijn, dat terugval voorkomen kan worden ("Burner’s Cocktail”: het unieke concept voor werknemers met burn out).

  Ik merk dat ik, door mijn eigen ervaring, mensen die hetzelfde doormaken heel goed kan helpen; ik heb hun struggles, tegenslagen, onzekerheden en pijnpunten zelf doorleefd, waardoor ik mij helemaal kan verbinden met het (voor de buitenwereld vaak ongrijpbare) proces waar zij doorheen gaan. Dit is enorm waardevol bij het begeleiden van mijn klanten met burn out én het tijdig laten (h)erkennen van de signalen, om burn out te voorkomen!

  Door mijn eigen ervaring wil ik zoveel mogelijk mensen inspireren hoe ook zij hun veerkracht en levensenergie kunnen hervinden of liever, hoe zij een burn out voor kunnen zijn.

   

Wat is volwaardige voeding?

Kom jij ’s ochtends met moeite uit bed? Heb jij vaak last van dips rond 16:00 uur ’s middags? Kom jij uitgeblust thuis van een werkdag? En heb je daarna geen energie meer om nog iets te ondernemen? Door vers en gevarieerd te eten, zorg je voor een goede samenstelling van vitaminen, mineralen, aminozuren, vezels en essentiële vetzuren en behoren deze vermoeidheidsklachten tot de verleden tijd! Volwaardige, onbewerkte voeding... Lees meer >

Wat is orthomoleculaire voeding?

De orthomoleculaire voedingsleer streeft ernaar de lichaamscellen in optimale hoeveelheden te voorzien van de benodigde voedingsstoffen, zodat het lichaam kan functioneren en gezond blijft. Het vernieuwen van cellen, dus een goede celopbouw en celherstel, is noodzakelijk om allerlei ziekten buiten de deur te houden. Het orthomoleculaire voedingspatroon bestaat hoofdzakelijk uit ... Lees meer >

Persoonlijk voedingsadvies

Hoe kun je ervoor zorgen dat je je voedingspatroon gaat aanpassen en hoe zorg je ervoor dat een gezond voedingspatroon blijvend is, als onderdeel van je dagelijks leven? De eerste stap is de bewustwording dat voedsel ons lichaam voedt en niet alleen maar vult. Het aanleren van een nieuw en gezond(er) (eet)gedrag, zorgt voor blijvende resultaten. Verandering hoeft meteen een grote aanpassing te zijn. Met ... Lees meer >

Fiona’s Facebook


Op Facebook kunnen we snel en gemakkelijk berichten delen.
Heb je een vraag voor me of wil je direct geholpen worden? Volg me dan via Facebook en stuur me een bericht.

Contact


Tel.nr. 06 – 50 26 35 08
Wil je weten hoe gezonde voeding in jouw voordeel werkt?
Neem dan contact met mij op. Ik geef je graag succesvolle tips over voeding.

Nieuwsbrief

  Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op deze nieuwsbrief en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.