Personal coaching aan huis

Personal coach aan huis

Ik coach aan huis of op locatie naar keuze; zo kun jij in een voor jou vertrouwde omgeving en met een druk bestaan, toch investeren in je gezondheid. Een investering die een enorme impact kan hebben op jouw leven. Een goede gezondheid is onbetaalbaar en vormt de basis van een gelukkig en ontspannen leven.

Coaching op maat

Goed voor jezelf zorgen en lekker in je vel zitten, zijn belangrijke voorwaarden voor een gelukkig leven, maar dit gaat meestal niet vanzelf. Ik help jou graag door je persoonlijk voedingsadvies te geven en je te begeleiden naar een betere gezondheid en een gezondere leefstijl.

Je leert begrijpen welke voeding goed voor je is en waarom. Je zult ervaren welke voeding jouw lichaam sterker maakt of juist belemmert, omdat je inzicht krijgt in wat eten met je lichaam doet. Dit maakt het voor jou mogelijk om voortaan zelfstandig keuzes te maken en behaalde resultaten te behouden.

Gewichtsverlies, energie, een betere huid, een sterke weerstand, een gezonde hormoonhuishouding, een beter slaappatroon, een minder opgejaagd gevoel en een rustiger hoofd zijn enkele voordelen die je kunt bereiken met aanpassingen in je voeding.

De ervaring leert dat er meer nodig is dan wilskracht alleen om een gezonde manier van eten in je leven te integreren, bijvoorbeeld wanneer door omstandigheden de structuur wegvalt. Dit zie ik vaak bij klanten die zijn afgevallen, maar door tegenslag of stress in hun leven terugvallen in hun oude patronen.

Onder begeleiding en passende ondersteuning, zorg ik voor een balans die blijvend en toepasbaar is; of je nu een stressvolle baan hebt, een druk gezinsleven hebt of op leeftijd bent. Ik zet mensen (terug) in hun kracht, door een boost te geven aan hun fysieke en mentale gesteldheid.

Fiona’s Facebook


Op Facebook kunnen we snel en gemakkelijk berichten delen.
Heb je een vraag voor me of wil je direct geholpen worden? Volg me dan via Facebook en stuur me een bericht.

Contact


Tel.nr. 06 – 50 26 35 08
Wil je weten hoe gezonde voeding in jouw voordeel werkt?
Neem dan contact met mij op. Ik geef je graag succesvolle tips over voeding.

Nieuwsbrief

    Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op deze nieuwsbrief en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.