Over mij

fiona-home-fiona-1 Ik ben Fiona Gisius, geboren op 1 april 1974 in Naaldwijk, het hart van het Westland. Ik woon in IJsselstein en ben sinds 2012 getrouwd met Manfred, mijn grote liefde.  

Interesse

Ik ben mijn hele leven al erg geïnteresseerd geweest in alles wat met gezonde voeding, sport en gezondheid te maken heeft. Na jaren werkzaam te zijn geweest als directiesecretaresse bij internationale organisaties, ben ik in 2014 uit het jachtige bedrijfsleven gestapt en heb ik na het voltooien van mijn HBO-studie tot orthomoleculair voedingsdeskundige mijn eigen bedrijf, Fiona Food & Lifestyle, opgericht.

Passie

Mijn passie voor gezonde voeding komt voort uit mijn persoonlijke ervaring met gezondheid. Ik heb zelf de gevolgen van langdurige stress ondervonden en daarmee de enorme impact op mijn leven en gevoel van welbevinden. Uit eigen ervaring weet ik dat volwaardige voeding aan de basis staat van een goede gezondheid.  

Problemen

Door een bacteriële infectie en forse ontregelingen in mijn lichaam als gevolg van langdurige, chronische stress, functioneerden de meest vanzelfsprekende dingen niet meer. Ik was chronisch vermoeid, had problemen met mijn spijsvertering, ik sliep slecht wegens een verhoogde hartslag, ontspannen lukte niet meer, nergens kon ik nog enthousiasme of motivatie voor opbrengen, mijn gevoelsleven was afgevlakt, ik was overgevoelig voor drukte en geluid en had drastische beperkingen in mijn beroepsleven en sociale leven.  

Kracht en kennis

Door mijn voeding aan te passen, ontdekte ik de helende kracht van voeding op mijn energieniveau en mijn algehele gezondheid. Omdat ik hier zelf zoveel positieve effecten van heb ondervonden, wil ik deze kennis graag doorgeven. Door mijn eigen ervaring, kan ik me echt verbinden met mensen die aan de grond zitten met hun gezondheid en oprecht begrijpen wat er speelt en hoe ze zich voelen. Vanuit mijn passie wil ik je graag advies geven over gezonde voeding en een gezonde leefstijl en help ik je graag met het creëren van een gezonder, gelukkiger leven en een positieve mindset.

Wat is volwaardige voeding?

Kom jij ’s ochtends met moeite uit bed? Heb jij vaak last van dips rond 16:00 uur ’s middags? Kom jij uitgeblust thuis van een werkdag? En heb je daarna geen energie meer om nog iets te ondernemen? Door vers en gevarieerd te eten, zorg je voor een goede samenstelling van vitaminen, mineralen, aminozuren, vezels en essentiële vetzuren en behoren deze vermoeidheidsklachten tot de verleden tijd! Volwaardige, onbewerkte voeding... Lees meer >

Wat is orthomoleculaire voeding?

De orthomoleculaire voedingsleer streeft ernaar de lichaamscellen in optimale hoeveelheden te voorzien van de benodigde voedingsstoffen, zodat het lichaam kan functioneren en gezond blijft. Het vernieuwen van cellen, dus een goede celopbouw en celherstel, is noodzakelijk om allerlei ziekten buiten de deur te houden. Het orthomoleculaire voedingspatroon bestaat hoofdzakelijk uit ... Lees meer >

Persoonlijk voedingsadvies

Hoe kun je ervoor zorgen dat je je voedingspatroon gaat aanpassen en hoe zorg je ervoor dat een gezond voedingspatroon blijvend is, als onderdeel van je dagelijks leven? De eerste stap is de bewustwording dat voedsel ons lichaam voedt en niet alleen maar vult. Het aanleren van een nieuw en gezond(er) (eet)gedrag, zorgt voor blijvende resultaten. Verandering hoeft meteen een grote aanpassing te zijn. Met ... Lees meer >

Fiona’s Facebook


Op Facebook kunnen we snel en gemakkelijk berichten delen.
Heb je een vraag voor me of wil je direct geholpen worden? Volg me dan via Facebook en stuur me een bericht.

Contact


Tel.nr. 06 – 50 26 35 08
Wil je weten hoe gezonde voeding in jouw voordeel werkt?
Neem dan contact met mij op. Ik geef je graag succesvolle tips over voeding.

Nieuwsbrief

    Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op deze nieuwsbrief en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.