Lekker in je vel door een gezonde lifestyle

Stel je eens voor hoe het voelt als je geen vermoeidheidsklachten hebt… Dat je lekker uitgerust wakker wordt of dat je je vrij kunt bewegen zonder overtollig lichaamsgewicht.

Klachten als overgewicht, vermoeidheid, stress/burn out, slaapproblemen, huidklachten, verminderde concentratie en/of darmklachten kunnen verband houden met je voedingspatroon; dit zijn slechts enkele voorbeelden waar heel veel mensen mee worstelen.

Gezonde voeding, voldoende beweging, slaap en het beperken van stress staan centraal bij het herstellen van de lichamelijke en geestelijke balans.

Maar eerlijk is eerlijk; je voedingspatroon en lifestyle aanpassen gaat natuurlijk niet vanzelf! De ervaring leert dat er meer nodig is dan wilskracht alleen om een gezonde manier van eten in je leven te integreren, bijvoorbeeld wanneer door omstandigheden de structuur wegvalt. Dit zie ik vaak bij klanten die zijn afgevallen, maar door tegenslag of stress in hun leven terugvallen in hun oude patronen.

Bij een gezond eetpatroon gaat het om een goed gemiddelde gedurende een langere termijn. Dit zorgt voor blijvend resultaat. Zelf behoud ik een goede balans door suikervrij, glutenvrij en zuivelvrij te eten en zorg ik ervoor dat mijn voeding grotendeels uit onbewerkte, natuurlijke producten bestaat. Daarnaast houd ik de “90/10 regel” aan; af en toe een etentje of iets extra’s in het weekend. Zo zal die 10% je weinig kwaad doen.

Mis jij inspiratie en motivatie tot een positieve verandering in jouw lifestyle? Ben je op zoek naar een stok achter de deur? Vind je het fijn wanneer er persoonlijk meegekeken wordt?

Ik geef op maat gemaakt voedingsadvies met een betere gezondheid, een vitaler leven en betere eetgewoonten als resultaat. Door de juiste keuzes te maken voor voeding, beweging, mentale en lichamelijke gesteldheid, zal jij het maximale uit jouw leven halen en de beste versie van jezelf worden! En bedenk alle voordelen die binnen jouw handbereik zijn – gewichtsverlies, energie, een betere huid, een sterke weerstand, een gezonde hormoonhuishouding en algehele gezondheid.