In je kracht door een goede gezondheid

Sta jij ’s ochtends moe op? Ben je al uitgeblust voordat de dag nog amper begonnen is? Heb je na een werkdag geen enkele energie meer om nog iets te ondernemen? Voel je je lusteloos of depressief? Heb je overgewicht en wil het maar niet lukken om af te vallen?

Stel je eens voor hoe het voelt als je geen vermoeidheidsklachten hebt. Of dat je je vrij kunt bewegen zonder overtollig lichaamsgewicht.

Zelf heb ik jarenlang geworsteld met chronische vermoeidheid (CVS) als gevolg van burn out. Door aanpassingen in mijn voedingspatroon en leefstijl, ging mijn energieniveau met sprongen vooruit en verbeterde mijn algehele gezondheid. Door mijn lichaam de kans te gunnen om zich te herstellen, zit ik weer lekker in mijn vel en begin ik de dag vol energie. Ik geloof in de helende kracht van voeding, als basis van levenskwaliteit en gevoel van welbevinden.

Goed voor jezelf zorgen en lekker in je vel zitten, zijn belangrijke voorwaarden voor een gelukkig leven, maar dit gaat meestal niet vanzelf. Ik help jou graag door je persoonlijk voedingsadvies te geven en je te begeleiden naar een betere gezondheid en een gezondere leefstijl.

Je leert begrijpen welke voeding goed voor je is en waarom. Je zult ervaren welke voeding jouw lichaam sterker maakt of juist belemmert, omdat je inzicht krijgt in wat eten met je lichaam doet. Dit maakt het voor jou mogelijk om voortaan zelfstandig keuzes te maken en behaalde resultaten te behouden.

Gewichtsverlies, energie, een betere huid, een sterke weerstand, een gezonde hormoonhuishouding, een beter slaappatroon, een minder opgejaagd gevoel en een rustiger hoofd zijn enkele voordelen die je kunt bereiken met aanpassingen in je voeding.

De ervaring leert dat er meer nodig is dan wilskracht alleen om een gezonde manier van eten in je leven te integreren, bijvoorbeeld wanneer door omstandigheden de structuur wegvalt. Dit zie ik vaak bij klanten die zijn afgevallen, maar door tegenslag of stress in hun leven terugvallen in hun oude patronen.

Onder begeleiding en passende ondersteuning, zorg ik voor een balans die blijvend en toepasbaar is; of je nu een stressvolle baan hebt, een druk gezinsleven hebt of op leeftijd bent. Ik zet mensen (terug) in hun kracht, door een boost te geven aan hun fysieke en mentale gesteldheid. Want een goede gezondheid staat aan de basis van een waardevol leven.