Lezing preventie burn out: blijf stress de baas!

Aanhoudende vermoeidheid, gejaagdheid en prikkelbaarheid worden (helaas) maar al te vaak als normaal beschouwd in de hectische maatschappij waarin we leven.

Burn out komt, behalve binnen het bedrijfsleven, ook steeds vaker voor onder minderjarigen. (Jonge) mensen die tegen de grenzen van deze maatschappij aanlopen, met alle prikkels en verwachtingen, die op de rand staan van een burn out, kan ik door mijn eigen proces goed helpen.

Als ervaringsdeskundige en gebaseerd op mijn eigen ervaring met een zware burn out, geef ik interactieve lezingen over dit actuele onderwerp. Mijn lezing omvat enerzijds mijn persoonlijke verhaal, waarin ik het hele proces openhartig omschrijf en mensen inspireer om naar zichzelf te kijken.

Anderzijds behandel ik concrete vragen to the point: wat gebeurt er precies in het lichaam bij stress (langdurige roofbouw ontregelt onze hormoonhuishouding en ons autonome zenuwstelsel), wat kun je zelf doen om een burn out te voorkomen en hoe kom je eruit?

De vele inzichten die ik juist door mijn burn out heb gekregen, deel ik tot slot met mijn publiek.

Na afloop krijgen deelnemers aan mijn lezing mijn E-book in ontvangst, waarin behalve tips over vitaliteit ook handige tips over voeding zijn opgenomen, vanuit mijn achtergrond als voedingsdeskundige.

Mijn lezing/E-book nodigt vanzelfsprekend uit om je lifestyle onder de loep te nemen en waar nodig, aan te passen.

Mijn drijfveer is om mensen weer (terug) in hun kracht te zetten, zodat zij hun volle potentieel kunnen benutten, kwaliteit van leven ervaren en stress de baas blijven.

Wil je mij ook boeken als spreker? Neem dan Contact op.