Bedankt Fiona

Ik liep al jaren te sukkelen met m'n schildklier. Veel klachten als opgeblazen gevoel, futloos, aankomen in gewicht etc. Door de huisarts werd dit afgedaan als dat het bij mijn lichaam hoorde en bleef maar medicatie voorschrijven.

Een paar maanden geleden een gesprek gehad met Fiona over mijn klachten. Zij constateerde al snel dat ik te maken had met een te traag werkende schildklier. Fijn dat er iemand luisterde naar hoe ik me voelde en niet naar de waardes van m'n bloed.

Fiona gaf mij een orthomoleculair basisvoedingspatroon waarin werd aangegeven wat ik voor mijn schildklierprobleem het beste aan eiwitten, vetten en koolhydraten kan eten. Als die jaren dacht ik dat ik koolhydraatarm moest eten terwijl ik juist koolhydraten moet eten, maar dan natuurlijk wel de juiste...

Daarnaast gaf ze mij als tip dat ik beter aan krachttraining kon gaan doen dan cardio. Was ik altijd een beetje huivering voor krachttraining omdat ik er niet als een "bodybuilder" uit wil komen te zien zie ik nu wat, in mij geval, kettlebell voor positief effect heeft op m'n lichaam. Naast deze adviezen vond ik ook haar interesse in mijn voortgang erg prettig. Af en toe een berichtje met de vraag hoe ik me voelde, dan weer een tip en daar waar nodig een aanpassing in m'n voeding. In de afgelopen maanden al haar adviezen toegepast. M'n klachten zijn een stuk minder geworden (af en toe viel ik terug in mijn oude gewoontes maar dan werd ik ook gelijk "afgestraft") en het belangrijkste is dat ik weer energie heb!

Fiona, bedankt!!

Wendy Peekel, Vinkeveen